Responsible Hosting

Responsible Hosting

Cum să devii o gazdă responsabilă?

Noi rugăm insistent gazdele să se atîrne cu toată seriozitatea față de responsabilitățile sale. Primirea oaspeților oferă o experiență bogată, dar vine și cu un nivel ridicat de responsabilitate. În plus față de standarde de ospitalitate, aici sunt câteva sfaturi pentru a devein o gazdă mai responsabil.*

Securitatea

Cu ce pot contribui, pentru a crea o securitate mai bună a spațiului meu?

Proceduri în cazuri de urgență

Contacte Info:

Indicați numerele de urgență locale și a celui mai apropiat spital. Furnizați un numar clar de contact, în cazuri excepționale, pentru dumneavoastră, la fel și oaspeților pentru a le fi mai ușor sa apeleze. De asemenea, explicați clar modul în care ar trebui să fiți contactat în cazul în care oaspetele are întrebări sau apar diverse probleme.

Sănătate:

Trusa medicală trebuie să fie amplasată accesibil pentru maturi.

Prevenirea incendiilor:

Asigurați-vă că aveți o alarma de fum ce funcționează și detector de monoxid de carbon, că proprietatea corespunde recomandărilor de securitate guvernamentale pentru zona dumneavoastră. Asigurați-vă că oferiți un extinctor ce funcționează și instrucțiunea cu privire la folosirea acestuia completă.

Ieșirile:

Asigurați-vă că aveți o cale de evacuare, in caz de incendiu, marcată clar și postată în formă de hartă în casa dumneavoastră.

Acces:

Treceți prin casă, incă o dată, pentru a identifica orice zonă, în care oaspeții s-ar putea impiedica sau cădea, și fie eliminați pericolul sau marcați într-un mod clar. Fixați orice fire electrice expuse. Asigurati-vă că scarile sunt sigure și au balustrade.

Securitatea copiilor:

Asigurați-vă că locuința dumneavoastră este sigură pentru copii, sau în caz contrar anunțați oaspeții de pericole potențiale în prealabil.

Siguranța sistemelor de încalzire/răcire/aerisire:

Asigurați-vă ca locuința dumneavoastră este ventilată corespunzător și controlul temperaturii este marcat clar și funcțional. Asigurți-vă că oaspeților le sunt clare condițiile cu privire la modul de utilizare și de siguranță a dispozitivelor de încălzire/răcire.

Vecinii:

Cum pot fi conștiincios față de vecinii mei?

Regulile casei:

Asigurați-vă că oaspeții au citit termenii de utilizare spațiilor publice din cladirea dumneavoastră. Poate chiar informați vecinii despre oaspeții cazați și totodată reamintiți și oaspeților să nu deranjeze vecinii (de exemplu, să nu bat la ușa lor și să nu-i apeleze la interfon pentru a intra în cladire).

Fumatul:

Dacă nu permiteți fumatul, vă sugerăm să amplasați semne de detașare pentru a reaminti oaspeților. Dacă fumatul este permis, asigurați-vă că aveți scrumiere disponibile în zonele desemnate.

Parcarea:

Asigurați-vă că ați relatat regulile de parcare pentru clădirea dumneavoastră și cele din vecinătate clienților dumneavoastră.

Zgomotul:

Amintiți-le oaspeților despre importanța păstrarii liniștii. Luați în considerație dacă le permiteți cazarea cu copii, animale sau efectuarea unor evenimente/petreceri. Relatați-le regulile de primirea a altor persoane din afară și ”politica desfășurării unor evenimente”.

Animale de companie:

Dacă permiteți animale de companie, asigurați-vă ca oaspeții să fie informați despre parcurile și regulile locale (de exemplu, strîngerea și curațarea după animalul său). Ar fi binevenit să aveți un plan de rezervă în cazul în care animalele de companie ale oaspeților supara sau deranjează vecinii (cum ar fi un număr de telefon, de la un hotel pentru animale de companie, din apropiere).

Permisiuni:

Pe cine ar trebui să notific, că eu sunt gata de găzduire pe Hai la Țară?

Contracte:

Verificați regulile de asociere a proprietății sau co-op, pentru a Vă asigura că acestea nu au o interdicție asupra subînchirieri sau orice alte restricții cu privire la primirea oaspeților

Colegi de cameră:

Daca aveti colegi de camera sau alți co-proprietari, luați în considerare un acord în scris care prezintă lucruri cum ar fi: cât de des aveți de gând să găzduiți, modul în care veți înștiința oaspeții Regulile Casei, și chiar cum veți împărți veniturile, în cazul în care are sens pentru dumneavoastra. If you

Vecinii:

Luați în considerare notificarea vecininilor despre planurile dumneavoastră de a găzdui, împreună cu informarea oaspeților de a nu le perturba liniștea. 

 

 

Copyright 2013 - 2015 Hai la tara. All Rights Reserved.