Travel

Călătorii

Despre noi
“Hai la Țară” este un proiect social, fondat pe 1 august 2013, susținut de către UNDP și Uniunea Europeană, ce are ca menire crearea unui venit adițional pentru locuitorii de la țară, de pe ambele maluri ale Nistrului, prin oferirea spațiilor sale locative și a Casei Mari în chirie.
Platforma noastră permite oricărui doritor și deținator de Casa Mare, să se înregistreze, plaseze oferta, și să primească oaspeți intersați de turismul rural.
Misiunea proiectului
Misiunea proiectului este redescoperirea locurilor magnifice din Moldova, prin cazare la un preț minim și ospitalitate maximă, ca la moldoveni! De asemenea, proiectul “Hai la Țară” își propune drept scop să contibuie la împreietenirea ambelor maluri ale rîului Nistru, prin programul ”Poduri de Încredere peste Nistru”.
Cine sunt clienții noștri?
Orice doritor de a evada din orașele mari și zgomotoase, pentru a se odihni, admira, simți respirația naturii și a deveni o parte din ea.
Cine poate deveni gazdă?
Orice deținător de spațiu locativ liber, diponibil pentru a fi închiriat, iar gazda – mereu bucuroasă de a primi oaspeți.
Prin ce suntem unici?
Promovăm și ridicăm turismul în Moldova, prin oferirea spațiului de cazare. Turiștii singuri își aleg localitatea, iar noi le acordăm toată informația ce vizează locul dat, cum ar fi: activitățile ce pot fi desfașurate, mănăstirile, bisericile sau muzeele ce pot fi vizitate, unde și cum este posibil de închiriat bărci, biciclete, echipamentul necesar pentru alpinism și multe alte idei pentru o vacanță la țară de neuitat.

Copyright 2013 - 2015 Hai la tara. All Rights Reserved.